Welkom op de site van Petanque Vereniging 't Lover

Welkom op de site van Petanque Vereniging 't Lover. Wij zijn een vereniging met ongeveer 110 leden waarvan meer als de helft actief speelt , onze club heeft in verhouding met andere een groot aantal jeugdleden waarvan sommige  best  hoog spelen. Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten waaronder uitwisselingen, jaarlijks de winteravond vrienden copetitie waaraaan verschillende clubs uit de regio aan deelnemen, het 4 dorpen tournooi, de naam zegt het al waar 4 dorpen  aan mee doen, fietstocht, handboogschieten en jaarlijks onze vlooienmarkt die iedere keer druk bezocht word, en niet vergeten onze feestavond die altijd gezellig is. 
Onder menu laatste nieuws staat belangrijke informatie  controleer dus regelmatig naar de nieuwtjes binnen onze club. Ook hebben we verschillende toernooien per jaar ook deze zijn zeer in trek bij niet alleen de Nederlandse maar ook de Belgiese en Duitse boulers. Bij menu tournooien vind u de datums hiervan en u kunt zich als u hier aan wilt deelnemen  opgeven, ook kan dit via contact.  Alle belangrijke speeldatums bevinden zich onder menu speeldatums. Zoals jullie zien  is er een nieuwe fotoalbum, onder foto's staan 3 categorieën toernooien, activiteiten en uitwisseling en, met daaronder dus de subcategorieen je kunt weer volop genieten van de nieuwe foto's. 
Wederom heb ik geprobeerd om de site zo overzichtelijk mogelijk te houden.
Er is een app ingebouwd zodat u de site op je mobiele telefoon goed en overzichtelijk kunt bekijken, dus u hoeft niet meer van links naar rechts te slepen maar staat alles duidelijk onder elkaar.
Ook het nieuwe logo en het login menu zijn er weer in verwerkt, leden kunnen een mail naar me sturen met een inlognaam en een wachtwoord dan registreer ik je zodat je artikelen kunt lezen die alleen voor leden bestemt zijn. Als je inlogt kun je een artikel schrijven van een activiteit, toernooi of een uitwisseling, Dit komt dan na goedkeuring onder menu laatste nieuws en na enige tijd word dit verplaatst naar clubblad/verslagen. Ook kunnen leden die ingelogd zijn een weblink aanmaken speciaal voor leden die een website hebben en deze onder de aandacht willen brengen. Onder clubblad staan allerlei subcategorien zoals agenda, adressen en contact personen, algemeen en petanque die bevatten belangrijke artikelen. Kijk ook regelmatig onder het menu / laatste nieuws dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en verslagjes van de toernooien.
Veel lees en kijkplezier.