Welkom op de site van Petanque Vereniging 't Lover

Welkom op de site van Petanque Vereniging 't Lover. Wij zijn een vereniging met ongeveer 110 leden waarvan meer dan de helft actief speelt. 
Onze club heeft in verhouding met andere verenigingen een groot aantal jeugdleden, waarvan sommigen best  hoog spelen.
Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten waaronder:
uitwisselingen, de jaarlijkse winteravond vrienden competitie ,waaraan verschillende clubs uit de regio deelnemen, het 4 dorpen toernooi, onze vlooienmarkt die iedere jaar druk bezocht wordt en niet te vergeten, onze feestavond die altijd gezellig is. 

Onder Menu - Laatste nieuws, staat belangrijke informatie  controleer dus regelmatig de nieuwtjes van onze club.
Ook hebben we verschillende toernooien per jaar. Deze zijn zeer in trek bij niet alleen de Nederlandse, maar ook de Belgische en Duitse boulers.
Onder : Menu- Toernooien vind je de datums en kun je jezelf ,via de link die hierin staat opgeven.
Alle belangrijke speeldatums bevinden zich onder Menu -Speeldatums. 
Zoals jullie zien  is er een nieuw fotoalbum. Onder foto's staan 3 categorieën toernooien, activiteiten en uitwisselingen, met daaronder dus de subcategorieen je kunt weer volop genieten van de nieuwe foto's. 

Wederom heb ik geprobeerd om de site zo overzichtelijk mogelijk te houden.
Er is een app ingebouwd zodat je de site op je mobiele telefoon goed en overzichtelijk kunt bekijken. Je hoeft dus niet meer van links naar rechts te slepen ,maar alles staat duidelijk onder elkaar.

Ook het nieuwe logo en het login menu zijn er weer in verwerkt, leden kunnen een mail naar de webmasters sturen met een inlognaam en een wachtwoord. Vervolgebs wordt je dan geregistreerd, zodat je artikelen kunt lezen die alleen voor leden bestemt zijn. Als je inlogt kun je een artikel schrijven over een activiteit, toernooi of een uitwisseling, Dit komt dan na goedkeuring onder Menu -Laatste nieuws en na enige tijd wordt dit verplaatst naar Clubblad-Verslagen.
Ook kunnen leden die ingelogd zijn een weblink aanmaken speciaal voor leden die een website hebben en deze onder de aandacht willen brengen. Onder clubblad staan allerlei subcategorien zoals agenda, adressen en contact personen, algemeen en petanque die belangrijke artikelen bevatten. Kijk ook regelmatig onder het Menu - Laatste nieuws, dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en verslagen van de toernooien.
Veel lees en kijkplezier.